A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика правопорушень

23.04.24. в Корналовицькій гімназії відбулася виховна бесіда майора поліції Куриляка Мар'яна та начальниці СЮП ВП Самбірського РВП Пукаляк Ольги з учнями в присутності класних керівників, адміністрації . Проведені бесіди є запорукою врятованого життя та здоров'я дитини.  Учням пригадали їх права, обов'язки, дотримання вимог Правил поведінки в навчальному закладі та поза ним.Доречною була інформація про відповідальність за правопорушення, адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх та їх батьків.

15:50 23.04.2024

Тиждень психології

Традиційно щороку в Корналовицькій гімназії  проводиться Тиждень психології, присвячений Всеукраїнському дню психолога, що відзначаємо 23 квітня. Метою тижня - навчити дітей працювати в команді, дати змогу учням набути новий для них соціальний досвід, усвідомити власні особливості спілкування та взаємодії, сприяти розвитку взаєморозуміння та емпатії під час спілкування з іншими . Відкрився тиждень з години психолога  "Добро в наших серцях " для учнів  1-2 класів  та   « Пізнай себе» для учнів 3-4 класів,  всі учасники освітнього процесу могли ознайомитись з цікавою інформацією з психології людини.

17:32 22.04.2024

Всеукраїнський День довкілля

20 квітня - Всеукраїнський День довкілля. У Корналовицькій гімназії вчителем біології Оксаною Юзьвяк був проведений квест " Майбутнє довкілля в наших руках". Метою проведення є формування у дітей екологічної культури, правильного ставлення дитини до навколишньої природи, до себе і до людей.

09:16 20.04.2024

Тиждень образотворчого мистецтва "Мистецтво навколо нас"

Мистецтво робить світ людей більш прекрасним, живим і яскравим. Воно допомагає людині розкрити приховані природні таланти, показати свої вміння. Саме з цією метою в нашій гімназії з 15.04. по 19.04. проходив Тиждень образотворчого мистецтва "Мистецтво навколо нас". Під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Наталії Беци  учні переглянули презентацію про види мистецтва, створювали емблеми, оформляли фотозону до Великодніх свят, виготовляли декоративне панно "Писанка", а також взяли участь у майстер-класі по виготовленні писанки з воску. Увесь тиждень учні дізнавалися щось нове про мистецтво, творили від душі.

17:11 19.04.2024

Майстер -клас "Традиційна писанка "

19 квітня викладачем Самбірської школи декоративно-ужиткового мистецтва Грубрін Іриною Володимирівною проведено для учнів Корналовицької гімназії майстер-клас по виготовленню традиційної писанки воском.

16:46 19.04.2024

"Міста Героїв"

Сьогодні у Корналовицькій гімназії було проведено урок « Міста Героїв» з учнями 9 класу ( вч. історії Струс Л.) Учні мали змогу усвідомити героїзм і жертовність жителів окупованих міст. Ціна незалежності дається дорогою ціною.

11:25 15.04.2024

Квітка сонечка- кульбаба

З сонечком кульбаби схожі, Такі ніжні і пригожі Жовті сонечка -веснянки Прокидаються щоранку . Нетрадиційна техніка малювання весняної рослинки "Квітка сонечка -кульбаба".

15:55 11.04.2024

Всесвітній день здоров'я

Щорічно 7 квітня проходить Всесвітній день здоров'я. Учні Корналовицької гімназії долучилися до відзначення цього дня,щоб пам'ятати,що здоров'я у наш час - це не відсутність хвороб, а фізична,психологічна,соціальна гармонія людини,особливо у час війни.

14:35 09.04.2024

"Мінна безпека - моя безпека"

Сьогодні у Корналовицькій гімназії було проведено вчителем історії урок - гру у 6 класі « Мінна безпека- моя безпека». Україна є найбільш замінованою країною у світі. Окрім того, що міни безпосередньо несуть смертельну загрозу, вони на довгі роки можуть зробити недоступними родючі українські поля для сільськогосподарських робіт. Разом ми подолаємо і цю небезпеку, і перший крок до боротьби з цією загрозою - це знання. А хто обізнаний- той захищений.

13:57 04.04.2024

Лінійка- реквієм

У Корналовицькій гімназії  відбулася лінійка- реквієм за загиблими героями нашого села:Соханчака  В. Ліхачова І.та Федоренка І.Ворожа куля вбила молодих хлопців. Шановні батьки, педагогічний і учнівський колектив висловлює Вам щиру вдячність та скажемо велике "СПАСИБІ" за виховання синів,які чесно та сумлінно виконували свій військовий обов'язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Ви виростили справжніх лицарів - патріотів,свідомих громадян та захисників рідної землі.

12:53 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора