A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

2-й рік нестерпної війни

Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну.

15:00 23.02.2024

Міжнародний день рідної мови

21 лютого у світі відзначають Міжнародний день рідної мови. Це стало традицією і в нашому освітньому закладі. Ось і сьогодні для учнів 1-4 класів проведено низку цікавих заходів. Діти із задоволенням розгадували ребуси, складали сенкани, розмальовували розмальовки, виготовляли "Дівчину - мову", брали участь у мовних іграх. "Доля нашої мови залежить і від того, як відгукнеться на рідне слово наша душа, як рідне слово бринітиме в цій душі, як житиме в ній", - писав Олесь Гончар. Нехай рідне слово завжди бринить у дитячих серцях, а яскраві спогади про сьогодніший день залишаються в пам'яті.

18:45 21.02.2024

Міжнародний день рідної мови

21 лютого у світі відзначають Міжнародний день рідної мови. Наша рідна мова - українська! З цієї нагоди вчителем Наталією Легуцькою організовано мовознавчу гру "В океані рідної мови". Діти подорожували по станціях, дізнавалися нове про мову і слово, демонстрували свої мовні знання, ділилися враженнями. Це було неймовірно!  Любіть, шануйте і плекайте рідну мову! А надто сьогодні, в такі неспокійні часи для нашої держави.

11:06 21.02.2024

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого виповнюється десять років з трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві.У цей день ми згадуємо та вшановуємо сміливість, жертовність та патріотизм Героїв Небесної Сотні ,які віддали своє життя за майбутнє України .

14:37 20.02.2024

"Герої,які навічно у серцях"

Небесна Сотня - герої незборені, Найкращі , найвідважніші  сини, Яскравим сяйвом в небі засвітились, Щоб інші  мріяли, любили і жили…   У 10-у річницю пам'яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ з учнями 6 кл. (класний керівник Калинич Т.М.) проведено урок - реквієм " Герої, які навічно у серцях". Мета - розкрити суть подвигу Небесної Сотні, вшанувати героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України,прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість.

13:48 20.02.2024

День Єднання

16 лютого Україна відзначає державне свято -  День Єднання .В умовах війни воно набуло особливого сенсу :показати усьому світу,що ми сьогодні єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність  і своє майбутнє.

13:43 16.02.2024

День святого Валентина

День святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Уже за традицією в нашій гімназії стало виготовлення листівок  з привітаннями та найкращими побажаннями для людей небайдужих серцю. Учні 2 та 5 класів, поринувши у творчий процес, створили власні символічні валентинки.

19:54 14.02.2024

Тиждень безпечного інтернету

Сучасний світ та наше життя неможливо уявити без Інтернету. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним. В рамках Тижня безпечного Інтернету, під керівництвом вчителя інформатики Оксани Яцімірської, з учням 8-9 класів було проведено заняття "Види шахрайства у військовий час". Учні розглянути способи, як можна розпізнати фальшиві купюри, як захистити свою банківську картку.Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.

14:57 09.02.2024

Мінна безпека

Життя сьогодні - дуже непередбачуване. Про це свідчать події, які розгортаються зараз в Україні та у всьому світі. Ми постійно повинні дбати про безпеку. Саме тому заступником директора з навчально-виховної роботи Наталією Легуцькою для учасників освітнього процесу проведено годину інформування щодо правил поведінки з вибухонебезпечними предметами "Мінна безпека". Діти активно включались в обговорення даного питання, переглянули відеоурок з мінної безпеки. Головною метою заходу було ознайомлення з правилами мінної безпеки, а саме: вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети, відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, дотримуватися їх. Бережіть своє життя! Бережіть життя своїх близьких!

11:21 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора