A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання педагогічної ради

15 грудня відбулося засідання педагогічної ради, на якому підбились підсумки І семестру 2023-2024 навчального року.

19:20 15.12.2023

"Шкільні ігри"

З метою рухової активності та спорту у Корналовицькій гімназії проведено заходи І етапу " Шкільних ігор ".

09:55 15.12.2023

День ліквідатора на ЧАЕС

Щороку 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС, або як його називають - День ліквідатора. У цю дату згадують усіх, хто, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, зберіг нам майбутнє і кого, на жаль, уже немає серед  нас.

10:24 14.12.2023

"Шануйся,піклуйся,вакцинуйся!"

Збереження здоров'я завдяки здоровому способу життя повинно стати головним життєвим завданням кожної особистості. Саме про це доступно та цікаво розповідали фахівці Центру контролю та профілактики хвороб Самбірського районного відділення п. Оксана Неофіта, лікар-епідеміолог та п.Леся Комарницька, лікар загальної гігієни на зустрічі в Корналовицькій гімназії в рамках кампанії "Шануйся, піклуйся, вакцинуйся!" Зокрема, п.Оксана нагадала про 10 інфекційних хвороб, проти яких бажано вакцинуватись, а п.Леся запропонувала порівняти свою їжу з "тарілкою здорового харчування". Учні гімназії були активними учасниками зустрічі. Було багато бажаючих проконсультуватись із лікарем сімейної медицини Оленою Бортник. Швидко довідувались про рівень цукру у крові завдяки вправним діям медичної сестри Ярини Ілик. Медична сестра гімназії Марія Сілецька проявила бажання ревакцинуватись від дифтерії та правця. Учасники зустрічі зробили висновок: щоб зменшити ризик інфікування та полегшити перебіг хвороби, необхідно ВАКЦИНУВАТИСЬ!   Дякуємо п.Надії Шпак, головному державному санітарному лікарю м.Самбір, за організовану зустріч.

14:35 12.12.2023

Тиждень національного читання.

Учні Корналовицької гімназії взяли участь у Національному тижні читання#тижденьчитання2023 "Нація, яка читає - непереможна", який стартував 04 грудня та цьогоріч проходив під гаслом "Бути своїми"#бутисвоїми.Протягом тижня у закладі проведено низку заходів про важливість читання книг, про популяризацію читання як життєвої практики серед українців. Варто добре знати свою класику і докласти зусиль, щоб українські класики стали відомі.

20:40 08.12.2023

"16 днів проти насилля"

межах акції "16 днів проти насилля" у нашій гімназії  проведено заняття " Що ми знаємо про насильство?" з учнями 5-6 класу. Проведений захід став причиною для аналізу власних дій та вчинків, сприяв вихованню в учнів людяності, відповідальності та поваги до іншої людини.

18:24 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора