A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Осінні фантазії - 2020

Традицією у школі стало проведення Свята урожаю і квітів .Цьогоріч воно видалося особливим і неповторним. Цьому передувала велика організаційна підготовка.Під керівництвом класних керівників 5-9 класів учні представили квіткові та фруктово-овочеві композиції,аплікації із того ,чим багата природа восени.Цікавими,іноді навіть несподіваними витворами з природного матерівалу були щедро оформлені столи учасників свята.Всі без винятку композиції вразили оригінальністю та красою,адже школярі проявили креативність,фантазію та неабияку наполегливість у створенні шедеврів.Сьогодні у школі було гамірно і метушливо,а ще весело і цікаво.

12:47 13.10.2020

Олімпійський тиждень

У Корналовицькому НВК розпочався Олімпійський тиждень.Вчитель фізичної культури Богуцька О.М. ознайомила учнів з планом заходів.

14:24 12.10.2020

Подарунок для здобувачів освіти

Вчитель 2 класу Корналовицького НВК, Зельман О.М., учні та батьки нашого класу, щиро дякуємо за телевізор,подарований для наших діток , який допомагає нам у освітньому процесі.

19:18 09.10.2020

Небезпека Інтернет ігор

Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет – це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров"я та майбутнього. Саме тому практичним психологом ( Турлай І.П)проведено виступ перед учнями 6-7 класів" Небезпека Інтернет ігор".Під час виступу учнів ознайомлено з правилами поведінки в Інтернеті, про загрози ,які можуть спіткати користувачів Інтернету та безпеку виникнення залежності від комп'ютерних ігор.

11:48 09.10.2020

Що таке Батьківщина?

Що таке Батьківщина? Україна, Вітчизна, рідний край, рідна домівка. Саме із такими поняттями ознайомилися учні 1 класу на уроках ЯДС. Здобувачі освіти вчилися розрізняти поняття «Батьківщина» і «мала батьківщина». Діти дійшли висновку, що мала батьківщина – це рідний дім, наше село, де ми проводимо дитинство, виростаємо і навчаємося, це наші рідні і друзі, це те, місце, куди ми будемо завжди повертатися. Україна – це наша велика Батьківщина, країна, у якій ми живемо. Також учні переглянули мультфільм «Державні символи України», працювали із лепбуком «Моя Батьківщина» і, як підсумок, виготовили «Паспорт України».

20:45 07.10.2020

Всесвітній урок доброти

Учні 6 класу під керівництвом класного керівника Огар Г.В. долучились до проведення Всеукраїнського уроку доброти "Гуманне та відповідальне  ставлення до тварин" ,присвяченого Всесвітньому дню тварин. Учні переглянули відеоролик про самотніх тварин.Під час дискусії обговорили важливі питання відповідального ставлення та піклування про них.

12:10 05.10.2020

Екскурсія до осіннього лісу

Учні 6 класу під керівництвом вчителя основ здоров'я Огар Г.Л. відвідали Корналовицький ліс .Навчально- пізнавальна екскурсія відкрила багато цікавинок лісу для кожного  з дітей, допомогла закріпити теоретичний матеріал на основі реальних об'єктів природи та емоційного інтелекту. Учні роздивлялися природу рідного краю ,називали дерева,рослини,які їм зустрічалися .Вони згадали назви їстівних та отруйних грибів .Пригадали правила поведінки в лісі,техніку безпеки біля вогнища. Усі разом відпочивали,обідали на природі,грали в рухливі ігри,спілкувалися .Діти були у захваті.Ця мандрівка запам'ятається на довгий час.

09:42 05.10.2020

«Їжачок – лісовичок»

Цікаво і плідно пройшов урок мистецтва у 1 класі. Учні вивчили пісеньку «Їжачок – лісовичок». Працювали із пластиліном і природнім матеріалом (насінням соняшника). І як результат: у куточку Осені поселилося сімейство веселих їжачків.

21:03 01.10.2020

«Як живуть рослини восени».

Трудове навчання в інтегрованому курсі ЯДС у 1 класі. Тема уроку «Як живуть рослини восени». Здобувачі освіти намагалися відтворити зміни у рослинному світі з настанням осені, а саме: відобразити характерні ознаки дерев у жовтні місяці. Їм це вдалося.

07:26 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора