A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мій населений пункт

    У рамках вивчення теми «Територія» учні 2 класу (класний керівник Унятицька Т.І. ) працювали над проектом  «Яким є мій населений пункт». З метою ознайомлення з визначними місцями була проведена екскурсія селом, в ході якої зробили світлини пам'яток та дізналися про історію їхнього походження. Кінцевим результатом проекту було створення колажу.

13:52 14.11.2019

IV день Тижня української мови

    13 листопада учні 5-9 класів взяли участь у Х(ювілейному) Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка. Виконуючи творче завдання, діти поринули у далеке минуле і відчули себе учасниками Шевченківської епохи. Також учні 5-9 класів позмагалися за найкращу стіннівку, буклет, які вийшли яскраві та інформативні. А учні 6-7 класів взяли участь у конкурсі "Кращий знавець української мови". Захід був пізнавальним, цікавим, незвичним. Учням сподобалося, а це головне. 

15:00 13.11.2019

Математичний квест "Марафон"

  Сьогодні в нашій школі вирували баталії справжнього  змагання, суперництва, бажання стати переможцем на кращу логіку, кмітливість та знання математики між командою дівчаток “Всезнайки” і хлопчиків “Розумники”.  Галина Василівна Ковальчук, вчитель математики,  провела математичний квест “Марафон” серед учнів 5-7 класів. Розв’язок завдання з математики мав підказку, котра базувалася на знаннях української мови. Таким чином учні мали можливість повторити знання українського алфавіту та порядок розташування букв у ньому. 

15:00 13.11.2019

День української писемності та мови

 Класним керівником 2 класу Унятицькою Т.І. було проведено виховне заняття-подорож  до Дня української мови та писемності на тему "Найцінніший скарб у тебе-рідна мова". 

15:00 12.11.2019

Найцінніший скарб у тебе - рідна мова

 Класним керівником 2 класу Унятицькою Т.І. було проведено виховне заняття-подорож  до Дня української мови та писемності на тему "Найцінніший скарб у тебе-рідна мова". 

15:00 12.11.2019

III день Тижня української мови

 12 листопада  у нашій школі проводився конкурс малюнків  «Мово моя, ти народу колиска» серед учнів 1- 4 класів з метою залучення дітей до джерел української національної історії та культури, збереження та прищеплення українських традицій, осмислення себе частинкою великого українського народу. Найкращі роботи дітей прикрасили стіни школи.      Також вчителі української мови Мадараш М.М. та Хома І.І. презентували учням нову редакцію "Українського правопису" ( 2019 р.)

15:00 12.11.2019

Урок англійської мови у 1 класі

 Сьогодні учні першого класу разом із вчителем Іриною Кулаковською розпочали вивчати тему "Сім'я". Кожен із них мав можливість розмалювати членів своєї родини на паперових пальчиках та, вивчаючи нові лексичні одиниці, співали пісеньку "Daddy finger". Діти отримали багато позитивних емоцій, а разом з тим збагатили свій лексичний запас.

15:00 11.11.2019

II день Тижня української мови

У нашій школі продовжується Тиждень української мови. Сьогодні під керівництвом учителів української мови Мадараш М.М. та Хоми І.І. учні взяли участь у  І етап (шкільному) Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика. Цей конкурс є вже традиційним у нашому навчальному закладі.  Також школярі переглянули відео-презентацію «Цікавинки про нашу мову» та "Хто такий Нестор Літописець?", адже за православним календарем – це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора Літописця – послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. 

15:00 11.11.2019

Тиждень української мови

8 листопада у нашій школі стартував Тиждень української мови. Учні школи разом із вчителями приєдналися до  написання радіодиктанту національної єдності до Дня української писемности та мови.  Назва цьогорічного радіодиктанту "Від бересту - до "цифри".    Також у з нагоди відкриття Тижня української мови вчителі української мови Мадараш М.М. та Хома І.І. з учнями виготовили  постери з цікавими прикладами правил правопису, які з'явилися на стінах школи. 

15:00 10.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора