A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Свято Стрітення»

  14 лютого у дошкільній групі «Калинка» було проведено заняття   «Свято Стрітення».  В ході заняття узагальнено знання дітей про звичаї і обереги  України; діти закріпили святкування Стрітення через пісню, ігри, знання про ознаки зими і весни.

22:04 17.02.2020

Афганістан – вічний біль і вічна пам’ять

 Афганська війна відходить все глибше в історію, але вона завжди залишиться для усіх незагоєною раною. 15 лютого -  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це День вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців. Саме тому учні школи вшанували пам’ять героїв-односельчан, запаливши свічки пам’яті на могилах Вороняка В. Й. та Турлая Я. О., які загинули у цій війні. За кожним з цих імен доля, життєвий подвиг і крок у безсмертя.

22:04 14.02.2020

День безпечного Інтернету !

11.02.2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Долучилися до цього дня   і  учні Корналовицького НВК . Зокрема,для найменших  учнів запропонували перегляд фільму « Безпека в Інтернеті» . Для учнів  5-9 класів було проведено  урок – тренінг   «Психологічна безпека дітей в Інтернет просторі».

22:04 12.02.2020

Підготовка до Стрітення Господнього

Члени гуртка «Майстерні рученята» під керівництвом керівника гуртка Беци Н. І. готують фотозону-декорацію до свята Стрітення Господнього.

22:04 12.02.2020

Флора та фауна водно-болотних угідь

  До Всесвітнього дня водно-болотних угідь з метою активізації природоохоронної роботи, зацікавлення живими об’єктами природи, формування у дітей культури поводження з природою вчителем початкових класів Унятицькою Т. І. було проведено інформаційну хвилинку «Флора та фауна водно-болотних угідь»  під час якої  вчителька розповіла багато цікавих фактів про болота України, взаємозалежність між водою та водно-болотними угіддями та пізнавальну гру «Хто мешкає в болотах?». Також учні початкових класів малювали малюнки на тему «Рослини і тварини водно-болотних угідь», де мали можливість проявити творчі здібності та застосувати набуті знання.

18:10 03.02.2020

Флора і фауна боліт Охорона боліт України.

    Щорічно 2 лютого на Землі відзначається Всесвітній день охорони водно-болотних угідь (World Wetlands Day).     Сьогодні в Корналовицькому НВК вчителем географії Й.Є.Гавриляком і вчителькою біології Я.В.Гарасим проведено круглий стіл серед учнів 7-9 класів з питань характеристики боліт, як екосистем. Учні ознайомилися з типами боліт, географією боліт світу та України. Обговорили значення боліт для формування клімату, природного очищення води та регулятора підземних вод.     Розмаїтий рослинний і тваринний світ, що притаманний болотам, використовувався як джерело ягід і торфу для опалення і приготування їжі. Значення боліт величезне і тому вони, як середовище життя рідкісних видів тварин і рослин, потребують бережливого ставлення і охорони.

18:10 03.02.2020

Всесвітній день водно-болотних угідь

   З метою відзначення 02 лютого Всесвітнього дня водно-болотних угідь, згідно плану роботи школи 03 лютого класними керівниками 1, 3,5 класів (Зельман О. М., Наконечна Н. М., Огар Г. Л.) проведено пізнавальну гру «Хто мешкає в болотах» та  екологічну годину «Водно-болотні угіддя для майбутнього».

18:10 03.02.2020

Квіти у полі, там де Крути…

29.01.2020 р. для учнів 6 і 7 кл. класним керівником Калинич Т. М. проведено виховну годину до Дня пам’яті героїв Крут :  «Квіти у полі, там де Крути…». Учні ознайомились з історичними подіями 1918р., що відображають героїчну самовідданість, ідейний патріотизм , мужність та  любов до України юних борців за волю держави.                 Під Крутами там молоде юнацтво                 На прю криваву з ворогами стало.                 За Україну, славу, честь й багатство                 Життя юнацьке своє там віддало.

18:10 29.01.2020

Світло Різдвяної Зірки

За доброю традицією в Різдвяні свята у кожній оселі лунає коляда! Не стала винятком і організація фестивалю колядок та вертепів  «Світло Різдвяної Зірки» о. Тарасом  Яворським  УГКЦ Преображення Господнього міста Новий Калинів, який запросив учнів  нашої школи до участі у цьому радісному дійстві. Діти представили театралізований вертеп та  колядку «Запрягайте коні в сани», якими прославляли народження Ісуса Христа. За участь у святі діти були нагороджені Грамотою.         Нехай Різдвяні свята вселяють віру у все світле, добре і вічне, надихають на християнську любов і єдність, а новонароджений Спаситель береже всіх і допомагає у житті, наповняє серця спокоєм, миром і любов’ю.  

18:10 23.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора