A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній урок доброти

Учні 6 класу під керівництвом класного керівника Огар Г.В. долучились до проведення Всеукраїнського уроку доброти "Гуманне та відповідальне  ставлення до тварин" ,присвяченого Всесвітньому дню тварин. Учні переглянули відеоролик про самотніх тварин.Під час дискусії обговорили важливі питання відповідального ставлення та піклування про них.

12:10 05.10.2020

Екскурсія до осіннього лісу

Учні 6 класу під керівництвом вчителя основ здоров'я Огар Г.Л. відвідали Корналовицький ліс .Навчально- пізнавальна екскурсія відкрила багато цікавинок лісу для кожного  з дітей, допомогла закріпити теоретичний матеріал на основі реальних об'єктів природи та емоційного інтелекту. Учні роздивлялися природу рідного краю ,називали дерева,рослини,які їм зустрічалися .Вони згадали назви їстівних та отруйних грибів .Пригадали правила поведінки в лісі,техніку безпеки біля вогнища. Усі разом відпочивали,обідали на природі,грали в рухливі ігри,спілкувалися .Діти були у захваті.Ця мандрівка запам'ятається на довгий час.

09:42 05.10.2020

«Їжачок – лісовичок»

Цікаво і плідно пройшов урок мистецтва у 1 класі. Учні вивчили пісеньку «Їжачок – лісовичок». Працювали із пластиліном і природнім матеріалом (насінням соняшника). І як результат: у куточку Осені поселилося сімейство веселих їжачків.

21:03 01.10.2020

«Як живуть рослини восени».

Трудове навчання в інтегрованому курсі ЯДС у 1 класі. Тема уроку «Як живуть рослини восени». Здобувачі освіти намагалися відтворити зміни у рослинному світі з настанням осені, а саме: відобразити характерні ознаки дерев у жовтні місяці. Їм це вдалося.

07:26 01.10.2020

День Європейських мов

Європейський день мов - свято,що відзначається в країнах Європейського Союзу щорічно 26 вересня.Його виникнення повязане з тим,що нове тисячоліття ЮНЕСКО оголосило століттям поліглотів.І в перший рік 21 століття сталося і перше святкування "Європейського дня мов ".

16:41 28.09.2020

Ми- "Стиляги"

 Сьогодні у групі "Калинка" відбулося святкування Дня Дошкілля у стилі "Ми- Стиляги ".Діти брали активну  участь у змаганнях з перешкодами ,щоб спекти святковий торт.Родзинкою свята став танець Рок-н-рол.

13:40 25.09.2020

У групу "Казка" на свято завітала Білосніжка

Сьогодні до малюків групи "Казка"Кораловицького НВК завітала Білосніжка,щоб привітати малят з Днем Дошкілля.Казкова героїня веселила малят веселими таночками та захоплюючими іграми.Діточки побували в хатинці Білосніжки,де вона пригостила малят смачними гостинцями.

12:40 25.09.2020

Чарівні їжачки

Ось із такими чарівними їжачками подружилися сьогодні учні 1 класу Корналовицького НВК.Здобувачі освіти під час виконання роботи дізналися багато цікавого про життя "колючих" друзів.

18:08 24.09.2020

Цікава математика

1 клас. Математика в інтегрованому курсі ЯДС. Закріплюємо поняття: попереднє і наступне число, вправляємося у порівнянні чисел, складанні виразів за малюнками.

20:53 23.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора