A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Знаю права і знаю світ"

Вчителем історії Струс Л.М.було проведено урок "Знаю права і знаю світ" присвячений 75-річчю з дня заснування ООН.Учні ознайомилися із поняттям сталого розвитку,глобальними цілями розвитку та у чому їх важливість,з поняттям прав людини та прв дитини;значенням оргнізації ООН та ЮНІСЕФ,з Конвенцією ООН про права дитини.

16:00 12.11.2020

День української писемності та мови

У день української писемності та мови учні Корналовицького НВК відзначили участю у написанні радіодиктанту  ,флешмобі  "Ми любимо рідну мову" та у віршованому флешмобі поезії М.Рильського.

20:52 09.11.2020

День української писемності та мови

З нагоди Дня української мови та писемності у дошкільній групі Калинка  (вих.Юзьвяк О.І.) було проведено заняття « Наша рідна мова» . Незважаючи  на осінній похмурий день, у садочку панувала тепла і радісна атмосфера. Зі святом! 

19:05 09.11.2020

Тренінгове заняття «#Не ведусь: я знаю, як спілкуватися в Інтернеті»

Інтернет сьогодні – це доступ не тільки до великої кількості корисної інформації, але й загроза «залежності» від онлайн-розваг і соціальних мереж. З метою поглиблення та розширення знань з основ безпечної роботи в Інтернеті практичним психологом Турлай І.П. та учнями 6 класу було проведено тренінгове заняття «#Не ведусь: я знаю, як спілкуватись в Інтернеті». Під час заняття учні переглядали відеоролик "Обережно, небезпечний Інтернет, виконували вправи « Мої онлайн друзі», «Знайди правильне рішення», «Щит безпеки»,вправу " Тест Білборду" , а також визначили свій рівень Інтернет залежності.

17:26 09.11.2020

Емоції людини

06 листопада учні 2-4 класів разом з практичним психологом здійснили подорож в світ емоцій , навчилися їх розрізняти та керувати ними, встановили позитивний емоційний настрій у колективі, самі продемонстрували різні емоції, удосконалили уміння конструктивно виражати їх. Учні зрозуміли, що емоції не можуть бути поганими чи гарними, головними чи другорядними, модними чи ні. Усі вони для людини є важливими!!!

20:31 06.11.2020

Засідання педагогічної ради

Сьогодні в Корналовицькому НВК відбулося засідання педагогічної ради .Учасники педагогічної ради обговорювали зміст листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-609 від 02.11.2020 року. "Щодо організації дистанційного навчання".Розглянули  синхронний та асинхронний режими проведення навчальних занять під час дистанційного навчання.Вчителі початкових класів ділилися досвідом з теми:"Формування оцінювання та його технік".

16:43 06.11.2020

"ЗУНР- наша слава і гордість"

З метою вшанування пам'яті героїв,загиблих за незалежність і соборність України,військової доблесті захисників рідної землі,визнання історичного значення подій,пов'язаних із визвольною боротьбою початку XX ст. та утвердження української державності під керівництвом педагога-організатора Огар Г.Л. проведено з учнями 5-6 класів флешмоб "ЗУНР- символ свободи народу!".Вчителем історії Струс Л.М. продемонстровано учням 7-9 класів презентацію "ЗУНР-провісниця держави Україна".

16:44 02.11.2020

Осінній ярмарок

Сьогодні у групі " Калинка" під керівництвом вихователя  Турок М.І. та музичного керівника Гриб Г.М. відбувся осінній ярмарок. Вихованці групи  танцювали ,співали ,брали участь у конкурсах та веселих змаганнях.На ярмарку  побувала чарівна гостя-Осінь.На нашому ярмарку одні продавали, інші купували.На святі панувала весела атмосфера.

15:27 29.10.2020

Казкотерапія

Сьогодні діти групи " Казка" разом з практичним психологом занурилися в уявний світ казкотерапії, активно діяли в ньому, робили спроби творчо його перетворити. Вони сприймали все, що відбувається в казці як реальність. Через казку  отримали знання про світ, про взаємовідносини між людьми, про проблеми та перешкоди, які виникають у житті. Вчилися долати бар’єри,  вірити в силу добра, любові та справедливості.

19:38 28.10.2020

Прогулянка до осіннього лісу

Любов до рідного краю починається з дитинства.Вона -у дзюрчанні струмочка,у шелесті осіннього листу,в задумливій пісні гірських смерек.Як можна не захоплюватися красою природи,коли вона так і манить до себе!Цікава екскурсія була в учнів 5 класу з класним керівником Веретенніковою Н.І. Метою прогулянки було спостерігати за змінами в довкіллі та виховувати естетичні почуття.Усі разом відпочивали,обідали на природі,грали в рухливі ігри,спілкувалися.

18:06 27.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора