A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ми пам'ятаємо!

Дошкільна група «Калинка» (вих. Юзьвяк О.І.)  створила «Квітку  незабудкy»  до Дня вшанування пам’яті жертв Голодомору.

15:55 27.11.2020

Голодомор. Україна пам'ятає!

27 листопада з метою виховання поваги до історичного минулого України, рідного народу та вшанування пам'яті жертв того страшного лихоліття вчителем історії Гавриляком Й.Є. показано документальний фільм "Невідома Україна.Неповна воля".Учні перегорнули сумні сторінки історії України,на яких кривавим і чорним вписані слова  "голод" ,"голодомор" та хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлих 1932-1933 років . ПО  оформлено інформаційний куточок "Голодомор 1932-1933рр."з фотоматеріалами тих жахливих подій. У шкільній бібліотеці організовано виставку фотоматеріалів та публіцистичної літератури "У пам'яті свіча не згасне..."  Класними керівниками проведені години пам'яті і скорботи "Голодомор 33-го - біль душі і пам'ять серця" та ознайомлено учнів школи з проведенням Всеукраїнської акції "Запали свічку пам'яті".

13:10 27.11.2020

" Повага до себе та інших людей".

Сьогодні  з  учнями1 класу практичним психологом Турлай І.П було проведено заняття" Повага до себе та інших людей". Під час якого діти вчилися толерантності, бережливого ставлення до себе та інших людей,протидії насмішкам, цькуванню.А також взяли участь  у театралізованій ляльковій  виставі   " Про пінгвіна Гуньку",під час якої зрозуміли ,що усі ми різні,але у кожного є свій талант. Головне вірити в себе й не соромитись бути самим собою. Обговорили правила " Як не потрапити в ситуацію цькування".В кінці заняття підбили підсумки та обмінялись враженнями від заняття.

13:00 27.11.2020

Всесвітній день дитини

В рамках відзначення Всесвітнього дня дітей та річниці Конвенції ООН про права дитини у Корналовицькому НВК вчителем правознавства Струс Л.М. було проведено годину спілкування "20 листопада-Всесвітній день дитини".Учні ознайомилися з основними положеннями Конвенції та переглянули цікавий тематичний мультфільм.

18:45 20.11.2020

Гідність-це ми!

20 листопада у Корналовицькому НВК разом з усією Україною відзначeно День Гідності та Свободи.Відзначення цієї дати розпочалося запалюванням свічок біля стенду Героям Небесної Сотні членами учнівського самоврядування.Класні керівники 1-9 класів провели єдину виховну годину "Навіки слава Україні,Героям слава на віки!" Педагогом -організатором Моряк І.І.проведено літературну композицію та флешмоб" Єдина Україна".Проводячи заходи,ми намагалися докласти свою часточку до збереження миру і єдності в нашій Батьківщині.Усі ми сподіваємося,що найзаповітніше бажання українців сьогодні- жити під мирним небом України здійсниться обов'язково.

13:42 20.11.2020

"А ми долоньками обіймемо Україну..."

 У групі "Казка"Корналовицького НВК було проведено заняття до Всеукраїнського Дня Гідності та Свободи на тему:"А ми долоньками обіймемо Україну..." Вихователі: Наталія Іванівна Грось Марія Іванівна Турок

12:59 20.11.2020

Ми на показі моди

Тема цього тижня зацікавить абсолютно всіх малят — це тема «МОДА», адже кожний прагне вдягатися гарно. Тож ми  обговорювали з дітьми, як варто обирати одяг, на що  звертати увагу, коли це робимо, а також здійснювали мандрівку в минуле, щоб дізнатися, як зміни в суспільстві впливають на одяг.

12:14 20.11.2020

Цікавинки на уроці математики

Цікаво було спостерігати за відео уроком математики у вчителя початкових класів Янушевич С.В.Вчителька готує першокласників до дистанційного навчання.

12:04 17.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора