A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання педагогічної ради

4 січня 2021 відбулося чергове засідання педагогічної ради.Під час засідання розглянуто важливе питання - новий Санітарний регламент для шкіл,який вступив у дію 01.01.2021р. Колектив переглянув презентацію з роз'ясненнями нововведень та проаналізував особливості регламенту.Зроблено аналіз якості знань учнів за I семестр 2020/2021н.р.Обговорювалось питання організації освітнього процесу з 11.01.2021 по 24.01.2021.

19:34 04.01.2021

На Миколая казка оживає

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня  Миколай Чудотворець  спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. У святого  є безліч помічників ,оскільки діточок багато ,а Миколай один.І сьогодні ,за дорученням  Святого Миколая, у групу "Казка" Корналовицького НВК прийшов Сніговик, щоб  обдарувати малят ласощами. Діточки весело розважали гостя:танцювали ,прикрашали новорічну ялинку,кидали сніжками і  танцювали  .Підготували виступ вихователь Марія Іванівна Турок та музичний керівник Галина Михайлівна Гриб. 

18:10 19.12.2020

Cвятий Миколай завітав до нашої школи

Діти готувалися до цього дня ,вивчали пісні та віршики.Чудотворець обдарував малечу смачними  солодощами.Помічниками Миколая були ФОП "Гамаш Світлана Миронівна" та агрофірма "Контінентал".Висловлюємо щиру вдячність благодійникам.

22:19 18.12.2020

«До нас завітай, Святий Миколай!».

Діти дошкільної  групи «Калинка»  (вих.Юзьвяк О.І. та муз.кер.Гриб Г.М.)   змогли   дізнатися більше про свято Миколая, а також про традиції та обряди нашого народу. Гра допомогла дітям отримати приємні враження, створити доброзичливу атмосферу, надихнула на творчість.

15:51 18.12.2020

"У ніч на Андрія"

Сьогодні відбулася виховна година у 9 класі під керівництвом  класного керівника Гриб.Г.М. "У ніч на Андрія". Учні стали безпосередніми учасниками цікавого дійства. Українські звичаї цікаві,веселі й повчальні. Дзвінко лунала коляда,пахли вареники та узвар.

15:42 11.12.2020

Міжнародний день захисту прав людини

Щорічно 10 грудня у світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини .В цей день 1948 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини,що стала першим світовим документом,де сформульовані основні положення про права людини.Вчитель правознавства Струс Л.М. провела годину спілкування  "Права людини понад усе".Учні мали можливість ознайомитися з історією створення Декларації та її основними положеннями.Захід відбувся в рамках проведення тижня правознавства.

15:28 10.12.2020

Цікавий набір "Фантазер"

При організації інклюзивного навчання важлива кожна деталь.Школа має зробити так,щоб кожна дитина з особливими освітніми потребами  відчула себе на заняттях затишно і комфортно .Важливу роль у цьому процесі  відіграє матеріально-технічна база .Стараннями Новокалинівської міської ради наша школа отримала модульний набір "Фантазер". Він призначений для розвитку просторового мислення дітей. Модулі дозволяють створити ігрове середовище,забезпечуючи дітям розвиток,навчання і спілкування.За допомогою легких елементів можна побудувати різні конструкції,використовувати  їх для гри,відпочинку і навчання.Сьогодні ми отримали такий модуль,що буде використовуватися у 2 класі.Адміністрація Корналовицького НВК висловлює щиру вдячність Новокалинівському міському голові Юзвяку Б.О.та начальнику відділу освіти Ковталюк А.В.за отриманий модульний набір "Фантазер".

19:23 07.12.2020

7 грудня -День Української хустки

Педагогічний та учнівський колективи школи долучилися до флешмобу "Зроби фото з хусткою". Адже саме хустка з давніх - давен в українських сім'ях слугувала оберегом , символом любові й злагоди. Відроджуємо ,поважаємо, пропагуємо наші українські традиції- це генетичні скарби нашого народу, наше минуле і майбутнє... Бережімо їх і поважаймо!

13:03 07.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора