A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок мужності «Вони воювали за Україну»

Сьогодні , 18 березня 2021р.,  проведено   урок  мужності «Вони воювали за Україну» з учнями  6 та 7 класів,  на якому вшанували пам’ять колишнього учня, уродженця с.Корналовичі, Івана Федоренка, який  загинув від кулі снайпера у м.Покровськ Донецької обл.                                                  

16:23 18.03.2021

"У таночок із Весною"

"У таночок із Весною" під такою назвою пройшла зустріч дітей групи "Казка" Корналовицького НВК із красунею Весною.Діточки веселились, танцювали і грали в різні ігри.

16:41 16.03.2021

У вінок Кобзареві!

11 березня  учні школи присвятили пам’яті Тараса Шевченка літературну вікторину «Сторінки життя Великого Кобзаря», позмагалися на кращого знавця життя і творчості поета.  Участь у вікторині взяли дві команди – «Кобзарики» і «Пастушки». На учасників чекали різноманітні завдання. Переможцем стала команда «Пастушки». Також проведено конкурс виразного читання «Моя найулюбленіша поезія з «Кобзаря»». Перше місце посіли дівчата 6 класу Отока Анастасія та Долінська Іванна. Друге місце розділили  дівчата 5 класу Унятицька Юлія, Суровцева Христина, Пархомик Христина, Мурсалімова Світлана.

17:19 11.03.2021

Вклонімось низько батькові Тарасу!

Велетню духу, лицарю могутньої творчої сили, співцеві волі народної Тарасу Григоровичу Шевченку з нагоди 207- річниці з Дня народження учні 5-6 класів 10.03 присвятили захід «Поговоримо, Тарасе, крізь віки».

18:35 10.03.2021

«Шевченкові твори сяють,як зорі»

У дошкільній групі «Калинка» 9 березня було проведено літератуно-музичну розвагу «Шевченкові твори сяють,як зорі» (вих.Юзьвяк О.І та муз.кер. Гриб Г.М.) .

15:55 09.03.2021

Бесіда з представником поліції

4 березня відбулася профілактична бесіда учнів школи  з начальником  сектору ювенальної превенції Самбірського відділу поліції  капралом поліції Ольгою  Пукаляк. Основним завданням зустрічі була розмова про те ,як попередити та усунути негативні явища ,пов'язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків , антинаркотичне виховання дітей, основні правила безпечної поведінки , конкретні неприємні ситуації , у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути .

21:55 04.03.2021

Казка "Лисиця,що впала з неба"

 Сьогодні ,на уроці літературного читання,з учнями 4 класу було проведено інсценізацію п'єси-казки Нелі Шейко-Медведєвої  "Лисиця,що впала з неба".Метою уроку було навчити учнів інсценізувати п'єсу,передавати інтонацію почуття дійових осіб,за допомогою голосу,міміки і жестів,розвивати творчі здібності дітей.

21:15 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора