A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень образотворчого мистецтва "Мистецтво навколо нас"

Мистецтво робить світ людей більш прекрасним, живим і яскравим. Воно допомагає людині розкрити приховані природні таланти, показати свої вміння. Саме з цією метою в нашій гімназії з 15.04. по 19.04. проходив Тиждень образотворчого мистецтва "Мистецтво навколо нас". Під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Наталії Беци  учні переглянули презентацію про види мистецтва, створювали емблеми, оформляли фотозону до Великодніх свят, виготовляли декоративне панно "Писанка", а також взяли участь у майстер-класі по виготовленні писанки з воску. Увесь тиждень учні дізнавалися щось нове про мистецтво, творили від душі.

17:11 19.04.2024

Майстер -клас "Традиційна писанка "

19 квітня викладачем Самбірської школи декоративно-ужиткового мистецтва Грубрін Іриною Володимирівною проведено для учнів Корналовицької гімназії майстер-клас по виготовленню традиційної писанки воском.

16:46 19.04.2024

"Міста Героїв"

Сьогодні у Корналовицькій гімназії було проведено урок « Міста Героїв» з учнями 9 класу ( вч. історії Струс Л.) Учні мали змогу усвідомити героїзм і жертовність жителів окупованих міст. Ціна незалежності дається дорогою ціною.

11:25 15.04.2024

Квітка сонечка- кульбаба

З сонечком кульбаби схожі, Такі ніжні і пригожі Жовті сонечка -веснянки Прокидаються щоранку . Нетрадиційна техніка малювання весняної рослинки "Квітка сонечка -кульбаба".

15:55 11.04.2024

Всесвітній день здоров'я

Щорічно 7 квітня проходить Всесвітній день здоров'я. Учні Корналовицької гімназії долучилися до відзначення цього дня,щоб пам'ятати,що здоров'я у наш час - це не відсутність хвороб, а фізична,психологічна,соціальна гармонія людини,особливо у час війни.

14:35 09.04.2024

"Мінна безпека - моя безпека"

Сьогодні у Корналовицькій гімназії було проведено вчителем історії урок - гру у 6 класі « Мінна безпека- моя безпека». Україна є найбільш замінованою країною у світі. Окрім того, що міни безпосередньо несуть смертельну загрозу, вони на довгі роки можуть зробити недоступними родючі українські поля для сільськогосподарських робіт. Разом ми подолаємо і цю небезпеку, і перший крок до боротьби з цією загрозою - це знання. А хто обізнаний- той захищений.

13:57 04.04.2024

Лінійка- реквієм

У Корналовицькій гімназії  відбулася лінійка- реквієм за загиблими героями нашого села:Соханчака  В. Ліхачова І.та Федоренка І.Ворожа куля вбила молодих хлопців. Шановні батьки, педагогічний і учнівський колектив висловлює Вам щиру вдячність та скажемо велике "СПАСИБІ" за виховання синів,які чесно та сумлінно виконували свій військовий обов'язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Ви виростили справжніх лицарів - патріотів,свідомих громадян та захисників рідної землі.

12:53 01.04.2024

"Туберкульозу - ні!"

Сьогодні у Корналовицькій гімназії вчителем біології Оксаною Юзьвяк був проведений урок-квест "Туберкульозу - ні.", вчителем української мови і літератури Наталією Легуцькою з учнями написаний диктант "Так! Ми можемо подолати туберкульоз", а також медсестрою Марією Сілецькою проведено бесіду щодо боротьби із захворюванням на туберкульоз. Дані заходи покликані перш за все зберегти здоров'я дітей, адже перемагає той, хто володіє інформацією. Пам'ятайте, що захворювання завжди легше попередити чим лікувати!

16:55 28.03.2024

Засідання атестаційної комісії

25 березня відбулося засідання атестаційної комісії, на якій було прийнято рішення про результати атестації педагогічних працівників, що атестуються у 2023-2024 навчальному році.

19:44 25.03.2024

"Казковий світ дитинства"

Тиждень початкових класів   День п’ятий «Казковий світ дитинства». П’ятниця – це день казковий, підсумково – веселковий.  У цей день маленькі гімназисти поринули у світ казки, кольорів веселки. А також – це день підведення підсумків. Протягом тижня ми переконалися, як кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. Кожен день Тижня початкових класів пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Вчитися, дійсно, цікаво і весело!

13:01 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора