A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний День Європи

Сьогодні, 9 травня - День Європи, ми відзначаємо не лише єдність, але й мужність українців, які стоять на варті європейських цінностей. Класним керівником (Веретенніковою Н.)було проведено інформаційно-пізнавальну бесіду, на якій говорили про країни Європи, традиції святкування, а також сутність та роль Європейського Союзу на сучасному етапі.

07:46 09.05.2024

Великодня математика

Креативність та багатогранність математики  у тому, що її можна поєднати з народними святами, державними подіями, культурними фактами.      "Великодня математика" - плакат співпраці. Учні 5 та 6 кл. ( вч. Калинич Т. М.) працювали над колективним проєктом, в якому виконували практичні завдання, розгадували кросворди, працювали з "хмарою слів", поєднуючи передвеликодній настрій та емоції.

12:19 02.05.2024

Чорнобиль чорна стрічка історії

Сьогодні у Корналовицькій гімназії вшанували ліквідаторів Чорнобильської АС. Вчитель історії Струс Л. М ознайомила дітей  з односельчанами, які брали участь у ліквідації трагедії.

14:50 26.04.2024

"Ми різні - в цьому наше багатство,ми разом - в цьому наша сила"

Добіг кінця Тиждень психології в Корналовицькій гімназії , який проходив з 22.04 по 26.04  під девізом " Ми різні - в цьому наше багатство,ми разом- в цьому наша сила"     В рамках Тижня було проведено ряд заходів: година психолога " Іскорки доброти"(1-2 клас),"Пізнаю себе "(3-4 клас)," Що таке щастя?(7- 8 клас). Цікавими були  конкурси "Найкмітливіший"для учнів 5 класу  та "Психологічна вікторина" (6 клас).З великим задоволенням учасники  освітнього процесу брали участь у  релаксаційних та дихальних вправах для зняття напруги.А учні 9 класу взяли участь у виготовленні інформаційного бюлетеня"Як залишатися спокійним".

14:41 26.04.2024

Цивільний захист

Щоб навчити дітей  діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у надзвичайних ситуаціях, 26 квітня у Корналовицькій гімназії  відбулися заходи цивільного захисту. Протягом дня учні мали змогу переглянути повчальні фільми, прослухати лекторій як діяти у надзвичайній ситуації .Здобувачі освіти навчилися надавати першу домедичну допомогу та правильно реагувати при евакуації з приміщення.

14:37 26.04.2024

"Chernobyl Disaster"

🕯️ April 26 is the Day of Remembrance of the Chernobyl tragedy. Урок англійської мови "Chernobyl Disaster" 6 клас (вч.Наталія Веретеннікова).

14:33 26.04.2024

Профілактика правопорушень

23.04.24. в Корналовицькій гімназії відбулася виховна бесіда майора поліції Куриляка Мар'яна та начальниці СЮП ВП Самбірського РВП Пукаляк Ольги з учнями в присутності класних керівників, адміністрації . Проведені бесіди є запорукою врятованого життя та здоров'я дитини.  Учням пригадали їх права, обов'язки, дотримання вимог Правил поведінки в навчальному закладі та поза ним.Доречною була інформація про відповідальність за правопорушення, адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх та їх батьків.

15:50 23.04.2024

Тиждень психології

Традиційно щороку в Корналовицькій гімназії  проводиться Тиждень психології, присвячений Всеукраїнському дню психолога, що відзначаємо 23 квітня. Метою тижня - навчити дітей працювати в команді, дати змогу учням набути новий для них соціальний досвід, усвідомити власні особливості спілкування та взаємодії, сприяти розвитку взаєморозуміння та емпатії під час спілкування з іншими . Відкрився тиждень з години психолога  "Добро в наших серцях " для учнів  1-2 класів  та   « Пізнай себе» для учнів 3-4 класів,  всі учасники освітнього процесу могли ознайомитись з цікавою інформацією з психології людини.

17:32 22.04.2024

Всеукраїнський День довкілля

20 квітня - Всеукраїнський День довкілля. У Корналовицькій гімназії вчителем біології Оксаною Юзьвяк був проведений квест " Майбутнє довкілля в наших руках". Метою проведення є формування у дітей екологічної культури, правильного ставлення дитини до навколишньої природи, до себе і до людей.

09:16 20.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора