A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

На передодні Нового Року та Різдва Христового.

   Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити. Його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, які неодмінно залишаються в серці кожного.  29.12.2016 р. у Корналовицькому НВК відбувся захід, присвячений Новому року та Різдву Христовому. Учні 5-9 класів під керівництвом класних керівників мелодійними колядками привітали зі святом учнів, адміністрацію школи та батьків.

10:39 30.12.2016

Різдвяна ярмарка.

   23.12.2016 року учні Корналовицького НВК взяли участь у Різдвяній ярмарці, яка проходила у Новокалинівській міській раді.  Під керівництвом вчителя трудового навчання Гарасима Б.В. учнями представлено вироби з металу та скла, а вчителя образотворчого мистецтва Беци Н.І. виготовлено ялинкові прикраси з шишок, солом'яні дзвоники, сніжинки, підсвічники, ялинки (техніка "квілінг" ).

10:39 23.12.2016

Свято Миколая.

   Святий Миколай - покровитель діточок і дорослих. Він надихає на добрі справи та оберігає від негараздів! Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового і Нового року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії та любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.Учні 1 - 4 класів під керівництвом Зельман О.М., Наконечної Н.М., Янушевич С.В., Унятицької Т.І. підготували свято для дітей та їхніх батьків. Щирі вірші та пісні дарували учні Миколаю за що отримали солодкі подарунки за спонсорської допомоги народного депутата України  Дубневича Я.В.

10:39 20.12.2016

"Найкращий читач - 2016"

      16.12.2016 року у Корналовицькому НВК пройшов конкурс "Найкращий читач - 2016" під керівництвом шкільного бібліотекаря Буньо Т.В. Учасниками конкурсу були учні 6 - 7 класів. Конкурс проходив в п'ять турів. У кожному турі учні виконували певне завдання. Переможцями конкурсу стали: I місце - Буньо Ярослава; II місце - Охіндушко Яна.

10:39 20.12.2016

День Святого Миколая.

   День Святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят. У цей день усі діти з нетерпінням чекають дива. Святий Миколай 16 грудня завітав і до вихованців Корналовицького ДНЗ. Діти співали, розповідали вірші і отримали подарунки від Святого Миколая.

09:57 17.12.2016

День ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

   14 грудня Україна відзначає День ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. З учнями 7 класу педагогами-організаторами Мельничук М.М. та Огар Г.Л. підготовлено виховний захід " Чорнобиль...Трагедія...Пам'ять".   Вчителем біології Гарасим Я.В. та вчителем трудового навчання, ліквідатором наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Гарасимом Б.В. представлено презентацію: "Чорнобиль: рана і біль планети". Згадуючи минулі події, Богдан Васильович зазначив, що ця катастрофа є болем для всієї України. Ми живемо зараз і радіємо сонцю тільки завдяки мужності й величезній працелюбності людей, які віддали свої сили, здоров'я і навіть життя.Ліквідаторів Чорнобильської АЕС с.Корналовичі, які ціною власного життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію XX ст. пом'януто хвилиною мовчання.

11:28 16.12.2016

Стан викладання математики у початкових класах.

   У грудні адміністрація школи вивчає стан викладання математики у початкових класах. Дослідниками і "відкривачами" для себе нових знань стали учні 2 класу (вчитель  Зельман О.М.) на уроці математики на тему "Ділення. Зв'язок дій множення і ділення". Учні 1 класу (вчитель Янушевич С.В.) були учасниками уроку-свята з математики "Святий Миколай до нас завітай", на якому закріплювали навички додавання і віднімання числа 3, розв'язували задачі на збільшення числа на кілька одиниць, складали і розв'язували вирази за малюнками.Математичні здібності показали учні 3 класу (вчитель Унятицька Т.І.) на уроці за темою "Порівняння способів усного додавання круглих трицифрових чисел..."

11:28 14.12.2016

Засідання методичної ради.

   12.12.2016 р.відбулося засідання методичної ради на тему: "Впровадження сучасних методів контролю і оцінки знань учнів у навчально-виховний  процес". Учителі Гарасим Я.В., Мадараш М.М., Копко О.М., Унятицька Т.І., Студент О.Д. поділилися досвідом про практичне впровадження науково-методичної проблеми школи. Вони демонстрували презентації: "Сучасні методи контролю і оцінки знань учнів" , " Інноваційні методи оцінювання знань учнів на уроках української мови та літератури ", " Активізація пізнавальної діяльності учнів через використання інноваційних технологій у системі роботи вчителя біології і хімії.

11:28 13.12.2016

Всеукраїнський тиждень права.

   З 05.12. по 09.12.2016 р. у Корналовицькому НВК проведено Всеукраїнський тиждень права. Шкільним бібліотекарем  Буньо Т.В. оформлено тематичну виставку літератури правового змісту. З учнями 9 класу вчителем Струс Л.М. було проведено Всеукраїнський урок "Права людини" з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини .  Організовано бесіду "Як дитина може захистити свої права", учням 8-9 класів представлено презентацію "Подорож у світ юридичних професій". 

21:23 09.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора