A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урочиста лінійка присвячена Дню Гідності та Свободи "Нескорена та незламна Україна".

   21 листопада в Корналовицькому НВК була проведена урочиста лінійка присвячена Дню Гідності та Свободи "Нескорена та незламна Україна". Розпочався захід із виконання Гімну України всіма учнями школи.Сьогодні учні надзвичайно чуттєво поставилися до цієї події в історії українського народу. Нинішнє покоління усвідомлює, що вони - українці. Діти розповіли про доленосні події в Україні, які відбулися під час Революції Гідності, вшановано подвиг учасників революційних подій, пам'ять Героїв Небесної Сотні. Вчителем трудового навчання Гарасимом Б.В. було представлено презентацію, яка нагадала присутнім про події Революції Гідності.Провели захід ПО Огар Г.Л., Мельничук М.М., вчитель історії Струс Л.М.. Під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Беци Н.І. проведено акцію "На крилах янгола" - учні на крилах паперових янголів писали свої побажання воїнам АТО. Надіємося, що вони зігріють душу багатьом нашим воїнам та будуть служити для них оберегами.

21:23 21.11.2016

Свято Осені .

       Листопад - останній місяць осені, передвісник зими. В цьому місяці ми прощаємося з осінню, дякуємо їй за щедрі дарунки, за останнє тепло, за короткі, але ще теплі сонячні дні. У ці дні учні нашої школи величають Осінь, прощаючись з нею до наступного року.18 листопада 2016 р. Свято Осені відбулося з учнями 2-7 класів під керівництвом педагогів-організаторів Огар Г.Л. та Мельничук М.М.. Воно розпочалося цікавим дійством. Всі діти були одягнуті в різноманітні костюми. Свято супроводжувалося гарними піснями у виконанні учнів школи. Атмосфера панувала дуже дружня, костюми вражали своєю різноманітністю та яскравістю. Свято пройшло у колі друзів та батьків.

21:23 18.11.2016

Оголошення

     До уваги батьків  Корналовицького НВК -Інструкція про електрону реєстрацію  ДНЗ "Калинка".Заходьте та реєструйте своїх дітей.Правила реєстрації в додатку.

21:23 18.11.2016

"Дерева цілей".

     16.11. 2016 р. у Корналовицькому НВК соціальним педагогом Гриб  Г.М.  проведено заняття створення "Дерева цілей" з учнями 9 класу з метою профорієнтаційної діяльності.

21:23 16.11.2016

"Лунай, прекрасна наша мово".

   09.11.2016 р. до Дня української писемності та мови у Корналовицькому НВК було проведено виховний захід вчителем української мови та літератури Мадараш М.М.  "Лунай, прекрасна наша мово". Учні 5 - 9 класів охоче взяли участь у радіодиктанті та виготовленні стінгазет.

21:23 10.11.2016

Засідання педагогічної ради.

04.11.2016 року в  Корналовицькому НВК відбулося чергове засідання педагогічної ради на якій обговорювалося питання оцінювання якості освіти. В обговоренні  питань педради прийняли участь:  директор школи — Г.Ковальчук, завуч -О.Студент, вчителі -Я.Гарасим, Б.Гарасим, М.Мадараш, класні керівники.

21:23 07.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора