A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський урок доброти

5 клас  нашої гімназії (класний керівник Турлай І.П)приєднався до проведення Всеукраїнського уроку доброти про гуманне ставлення до тварин присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин. Учні активно долучилися до обговорень, мали можливість поділитися своїм життєвим досвідом допомоги тваринам. 

08:37 06.10.2023

"Вірю в майбутнє твоє,Україно!"

В Корналовицькій  гімназії  під керівництвом бібліотекаря (Т.В.Буньо) проходить місячник шкільної бібліотеки під гаслом: "Вірю в майбутнє твоє,Україно!" Сьогодні учні 3 класу ознайомились з віртуальною виставкою книг.

14:47 05.10.2023

День захисників та захисниць

1жовтня -це особливо важлива для нашого народу дата,яка є своєрідним уособленням його  сміливості,героїзму та незламності.Учні Корналовицької гімназії привітали наших захисників і захисниць із їхнім днем.Ми щиро вдячні за те,що вони тримають мирне небо для нас.

18:28 04.10.2023

"Наші найменші друзі"

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин🐕🐈🐩 З метою нагадати здобувачам про їхню відповідальність за домашніх тварин,які для багатьох людей стали незамінними членами сім'ї,класним керівником, Наталією Веретенніковою, було проведено урок доброти у 8 класі "Наші найменші друзі".

18:10 04.10.2023

"Наші улюбленці"

Всесвітній день тварин-це свято, яке допомагає об'єднати зусилля усіх тих, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. Учні 2 класу (учитель Тетяна Унятицька) також люблять і мають улюбленців. Діти знають і пам'ятають, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті і допомагаючи братам нашим меншим, ми допомагаємо собі.

13:29 04.10.2023

"Вони для нас лише сторінка життя,а ми для них - усе життя"

З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за приручених тварин у 4 класі Світланою Янушевич проведено урок доброти " Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них - усе життя". Учні презентували свої проєкти, створили фотоколаж "Щаслива лапа", ділилися цікавими історіями, які траплялися з їх улюбленцями.

10:46 04.10.2023

"Скажімо насильству "НІ"

Проблема  насильства в Україні на сьогодні гостра та актуальна.Саме тому 2 жовтня у Корналовицькій гімназії відбувся цікавий лекторій "Скажімо  насильству НІ".Школярам наголосили про їхні права,коли над ними чинять неправомірні дії.

15:37 02.10.2023

Засідання учнівського самоврядування

Сьогодні у Корналовицькій гімназії відбулося відкрите засідання учнівського самоврядування.Учні ділилися враженнями від проведених уроків ,висловлювали свої думки,якою вони бачать нашу освіту .Такі  уроки дають можливість учням ближче познайомитися із професією педагога.

15:02 02.10.2023

Міжнародний день людей похилого віку

Кожного року  1 жовтня відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку. З учнями 3 класу було проведено бесіду  про особливе ставлення ,пошану, повагу до старших людей.Не забуваємо віддавати шану рокам!

12:38 02.10.2023

День учнівського самоврядування

Сьогодні учні Корналовицької гімназії мали змогу побувати у ролі учителя. День учнівського самоврядування пройшов цікаво,вдало і незабутньо.

14:35 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора