A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ознайомлення з проєктом Кіберполіції "StopRussia|MRIYA!"

З початку повномасштабного вторгнення  агресора  вся країна піднялася для того, щоб  припинити розповсюдження кремлівськими медіа-пропагандистами  фейків,  перекрученої інформації про війну та історичні факти, так званих «вкидів», які дезорієнтують наших співгромадян.  Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі, блокуванню ресурсів шахраїв та ресурсів. Тому для запобігання та протидії кіберзлочинів в Корналовицькій гімназії під керівництвом вчителя інформатики Яцімірської О.М, було переглянуто навчальні матеріали по кібергігієні та протидії шахрайству. Ознайомилися з  проєктом Кіберполіції «StopRussia|MRIYA!»та платіжна безпека: основні поради від Кіберпроіції

12:28 23.11.2023

Всеукраїнська інтернет-олімпіада "На урок"

Переможці та учасники ХІХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок". Четвертокласники спробували свої сили в 4 предметних олімпіадах: математика, українська мова, ЯДС та предмети початкової школи.

13:22 22.11.2023

День Гідності і Свободи

Свобода-це найбільший дар людині від Бога.За свободу і волю боролися і помирали наші діди,батьки і сучасники. 21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи.Сьогодні здобувачі  освіти  мали можливість перенестися у минуле двох революцій на майдані.Пам'ятаймо славні сторінки нашої історії.

13:12 21.11.2023

Правила дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. Здобувачів освіти 1 і 3 класу ( вчителі Зельман О.М. і  Наконечна Н.М.) ознайомили з правилами дорожнього руху, дорожніми знаками, розмальовували мегарозмальовку, виготовляли містечка "Безпеки" та смарт бокс-гру "Правила дорожнього руху".

18:05 17.11.2023

"Наш друг -дорожній рух"

Перевіряємо свої знання. Результати онлайн - інтенсиву "Наш друг - дорожній рух", учасниками якого були наші четвертокласники.

17:41 17.11.2023

"Світ кольорів"

В групі "Калинка "відбулося відкрите заняття з англійської мови (вчитель Галина Гриб) на тему:"World of colours".Разом з sheep Shon вихованці виконували різноманітні завдання, щоб запам'ятати кольори: red, orange, yellow, green, blue, brown and white.На занятті панувала весела та радісна атмосфера.

15:38 16.11.2023

Толерантність врятує світ

16 листопада, у Міжнародний день  толерантності, з учнями 6 та 7 класу ( кл. керівник Калинич Т. М.) проведено виховну годину. Через інтерактивні ігри , вікторини та тестування . Діти  ознайомилися з формами толерантної поведінки, аналізували життєві ситуації, приймали рішення.

15:24 16.11.2023

День толерантності

Щороку наша гімназія приєднується до світової спільноти та проводить заходи приурочені Дню толерантності.

15:18 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора