A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ми різні -в цьому наше багатство.

Ми різні - в цьому наше багатство. Ми разом - в цьому наша сила. Під таким гаслом пройшла інформаційна хвилинка у 4 класі. (учитель Світлана Янушевич), на якій учні ознайомилися із поняттям толерантності, якостями толерантної людини. Адже наш клас - це маленька родина. І хочеться, щоб у цій родині завжди панували дружба, доброта, повага, людяність, взаємодопомога і взаєморозуміння.

12:44 16.11.2023

"Безпека дорожнього руху -запорука життя і здоров'я"

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як діяти у тій чи іншій ситуації. Сьогодні на ранковій зустрічі "Безпека дорожнього руху-запорука життя і здоров'я"(в рамках Тижня безпеки дорожнього руху)(учитель Тетяна Унятицька) виконуючи цікаві завдання, учні 2 класу повторювали правила дорожнього руху та безпечної поведінки на вулиці.

16:21 15.11.2023

"Безпечний рух - твій вірний друг"

Сьогодні на ранковій зустрічі "Безпечний рух - твій вірний друг" (в рамках Тижня безпеки дорожнього руху) (учитель Світлана Янушевич) четвертокласники працювали із лепбуком і кубиком Блума. Здобувачі освіти повторювали, пригадували, розпізнавали, запам'ятовували дорожні знаки, види транспорту, правила безпеки пішоходів, велосипедистів та пасажирів.

11:33 14.11.2023

"Бринить, співає наша мова"

З метою виховання любові до рідної мови, з 06 по 10 листопада, під керівництвом вчителів Наталії Легуцької та Оксани Радович в гімназії відбувся Тиждень української мови "Бринить, співає наша мова", який був насичений різноманітними заходами. Це і конкурси, й ігри, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови.

13:11 10.11.2023

Welcome to London

Цікавою подорожжю у місто London відбувся урок у 4 класі( вчитель Ірина Лишак).Здобувачі освіти мали можливість віртуально побувати у Hyde Park, the British museum and the London's underground.Четвертокласники разом із учителем,співаючи пісні, подорожували на  by double decker and London's taxi.Welcome to London.

15:53 08.11.2023

Проєкт "Моє село"

Проєкт "Моє село". Робота над проєктом-це творчість учнів, яка розвиває мислення, спостережливість, вміння висловлювати свої думки. Сьогодні учні 2 класу, вчитель Тетяна Унятицька, працювали над створенням проєкту "Моє село". Діти збирали інформацію про походження села, історичні та культурні пам'ятки, матеріал оформили у вигляді колажу.

15:48 08.11.2023

Засідання педагогічної ради

30 жовтня 2023 р. у Корналовицькій гімназії відбулося засідання педагогічної ради, на якому розглянуто питання про схвалення вимог до оцінювання педагогічної діяльності вчителів, які атестуються, про здійснення самооцінювання закладу освіти за напрямом "Управлінська діяльність" у 2023-2024 н.р., внесено зміни до структури року, а також обговорено підсумки І туру Всеукраїнських учнівських олімпіад та формування регіонального замовлення на підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти у 2024 році.

20:52 30.10.2023

Всеукраїнський радіодиктант

Корналовицька гімназія єдналася з українською спільнотою в написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності "Дороги України". Ми любимо свою рідну мову, цінуємо та пишаємось нею!

14:40 27.10.2023

Всесвітній день здорового харчування

Всесвітній день здорового харчування. Сьогодні учні 2 класу (учитель Тетяна Унятицька)в ході проведення ранкової зустрічі,  дійшли висновку, що правильне харчування- перший ключ до здоров'я і доброго самопочуття, без яких важко досягнути максимальної працездатності.

14:09 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора