A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Корналовичі Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський фізкультурно- оздоровчий захід "Challenge Fest"

#Challenge Fest" # плічопліч # lvivsportua Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів "Challenge Fest" у Корналовицькій гімназії. Основною метою цього заходу є популяризація фізичної культури і спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я, залучення якомога більше учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

12:53 29.09.2023

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Учні Корналовицької гімназії разом з практичним психологом Іриною Турлай взяли активну участь у Всеукраїнському тижні з протидії булінгу. Впродовж тижня були проведені правопросвітницькі заходи: тренінги,бесіди, відеоролики. Діти дізналися, що таке булінг, як відрізнити цькування від звичайного конфлікту та які види булінгу існують.  Ми намагалися показати, що булити не круто. Круто – проводити разом час і бути дружними.

12:13 29.09.2023

"Учителем школа стоїть!"

До свята Дня Працівника освіти відділом освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради було нагороджено  грамотою голову методичного об'єднання Струс Людмилу Михайлівну за високий професіоналізм та творчий підхід до впровадження методичної роботи.

11:59 29.09.2023

"Козацькому роду нема переводу"

Ми вклоняємося тим,  хто літ тому назад багато  і тим, хто нині з автоматом  наш спокій береже і захищає!     День козацтва, День захисника України- свято мужності й героїзму. Щоб подякувати нашим захисникам учні 2 класу(учитель  Тетяна Унятицька) взяли участь у акції "Малюнок для військового" та в ході години спілкування  на тему :"Козацькому роду нема переводу",учні дізналися багато нової інформації про козаків та їхню діяльність.

10:24 29.09.2023

Тиждень з інтегрованого курсу "Пізнаємо природу"

З метою формування в учнів 5-6 класів ціннісного ставлення до природи, розуміння гармонійного співіснування людини і природи, бажання оберігати і примножувати природні багатства рідного краю з 25 по 29 вересня проходив Тиждень з інтегрованого курсу  «Пізнаємо природу»( учителі Оксана Юзьвяк, Галина Огар).            В рамках тижня було  проведено виставки малюнків «Економимо енергію- зберігаємо планету» та «Бережіть природу», фотоконкурс «Найкраще селфі з біологічними об’єктами», вікторину «Збережемо ми природу-Україні гарну вроду», прес-конференцію на тему: «Сортуємо сміття-  бережемо природу», цільову прогулянку «Радість спілкування з природою», заняття з дослідно –експериментальної діяльності «Вимірювання температури повітря і води».  Діти отримали масу задоволення та розширили знання про природничо-екологічне середовище, в якому вони живуть.

09:57 29.09.2023

"Королівство фей"

Сьогодні в групі "Калинка"Корналовицької гімназії   малята весело та феєрично відсвяткували День дошкілля .Аніматорське шоу "Королівство фей"подарувало дітворі багато яскравих та незабутніх емоцій .Фея квітів та фея доброти попросили допомоги у дівчаток групи "Калинка ",адже зла чаклунка знищила усі магічні  квіти ,без яких не могло існувати все прекрасне .Маленьких красунь , чарівниці перетворили на казкових фей,а хлопчиків  на   їхніх помічників,щоб повернути запашні квіти.Вихованцям вдалося відшукати викрадені квіточки .А феї дуже хотіли віддячитись нашим вихованцям  ,і своїми чарівними паличками, доторкнувшись до скатертини на столі, подарували малятам багато смаколиків.

15:43 28.09.2023

"Сокіл"("Джура")

На сучасному етапі розвитку України,коли наявна пряма загроза денаціоналізації,втрати державної незалежності , виникає нагальна необхідність переосмислення нашої історії.Саме тому у  Корналовицькій гімназії  підтримується дух українського патріотизму .Одним із важливих елементів національно - патріотичного виховання є гра "Сокіл" ("Джура"). Сьогодні відбулося урочисте відкриття гри "Сокіл"("Джура") та молодшої ланки "Козачата"(Янушевич С.В.,Богуцька О.М.,Беца Н.І.,Лишак І.М.) Плекаймо надійну зміну нашим захисникам Вітчизни.

14:52 28.09.2023

Зі святом Вас - Учителі!

За невтомну працю Вашу. Уклін Вам до землі низький. Прийміть подяку щиру нашу Зі святом Вас - Учителі!

16:26 27.09.2023

"Твій друг- дорожній рух"

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Вивчаючи з  дітьми правила дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. Сьогодні у рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!» з учнями 4 класу ( кл. керівник Світлана Янушевич) було проведено інформаційну хвилинку «Твій друг – дорожній рух».

13:16 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора